održana sjednica

Vlada HBŽ donijela odluku da je 18. studenoga neradni dan u HBŽ

16.11.2016.
u 10:00

Vlada Hercegbosanske županije je na svojoj pedeset i trećoj sjednici održanoj u utorak utvrdila nacrt Zakona o udžbenicima i nastavnim sredstvima za osnovne i srednje škole u županiji.

Nacrt je upućen u daljnju skupštinsku proceduru, a zakon uz opće odredbe obuhvaća uvjete i postupak odobravanja udžbenika, prava i obveze nakladnika, upotrebu udžbenika, kaznene te prijelazne i završne odredbe.

Utvrđen je i nacrt proračuna Hercegbosanske županije za 2017. godinu koji će biti upućen na daljnje postupanje Skupštine, a kako je priopćeno, ukupni rashodi prema zahtjevima koji su pristigli od korisnika proračuna iznose 77,581.395 konvertibilnih maraka.

“Na temelju članka 19., stavka

1., i članka 20., stavka 2., Zakona o Vladi Hercegbosanske županije (“Narodne novine Hercegbosanske županije”, broj 2/96) i članka 1. Zakona o blagdanima i neradnim danima u Hrvatskoj Republici Herceg Bosni (“Narodni list Hrvatske Republike Herceg

Bosne”, broj 45/95), Vlada je donijela odluku o proglašenju blagdana i narednog dana 18. studenoga”, priopćeno je nakon sjednice iz Vlade Hercegbosanske županije.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije