Mostar

Vlada HN županije pokrovitelj festivala ‘Melodije Mostara’

09.04.2016.
u 09:00

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije, primio je u svome uredu u Mostaru Kristijana Božu Čarapinu, ravnatelja Festivala zabavne glazbe “Melodije Mostara”.

Ravnatelj Festivala Kristijan Božo Čarapina upoznao je predsjednika Hercega kako će se finalna večer ovogodišnjeg, 22. izdanja Festivala održati u petak, 15. travnja, u dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, a nastupit će dvadeset pjevača i skupina iz Bosne i hercegovine, Hrvatske i dijaspore, uz izravan televizijski prijenos na BHT1. Također, kazao je kako će dan poslije biti upriličeno jubilarno, 20. izdanje Dječjeg festivala “Male melodije”.

- Nastupit će brojni izvođači koji su svojim izvedbama dali značajan pečat Melodijama Mostara, ali i nekoliko debitanata kojima nastup na Festivalu znači veliki iskorak u svijet glazbe, istaknuo je ravnatelj Čarapina.

Predsjednik Vlade HNŽ Nevenko Herceg kazao je kako su Melodije Mostara vrlo prepoznatljiv zabavni sadržaj koji promovira Mostar i Hercegovačko-neretvansku županiju.

- Melodije Mostara više od dvadeset godina nezaobilazni su glazbeni događaj na kojem rado nastupaju vrhunski glazbenici, ali isto tako daje i priliku 
mladim izvođačima. Stoga sam rado prihvatio da Vlada bude pokrovitelj ovogodišnjih Melodija, naglasio je predsjednik Vlade HNŽ-a Nevenko Herceg. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije