humanost u vitezu

Vlasnicima poplavljenih kuća besplatno peru tepihe

05.06.2019.
u 09:49

Kiša je, nažalost, ponovno u središnjoj Bosni poplavila kuće, rušila mostove i uništila ceste, ali stanje se posljednjih dana ipak normalizira.

No, nesvakidašnja akcija dolazi nam iz Viteza. Naime, nakon nekoliko poplava u ovoj godini tvrtka “Royal clean” odlučila je besplatno očistiti tepihe stanovnicima nekoliko poplavama pogođenih naselja na području općina Vitez i Busovača.

Vlasnik poduzeća Adis Mangić kaže kako je ovo mali doprinos i pokušaj društveno odgovornog poslovanja.

“Nakon nekoliko poplava htjeli smo pomoći, dati svoj doprinos, pogotovo ljudima kojima su kuće ovih dana opet poplavljene. Tako smo došli na ideju da im besplatno operemo tepihe. Ne samo da ćemo ih oprati nego ćemo i otići po njih te ih vratiti na adresu upakirane i mirisne”, rekao je Mangić.

Akcija je, kaže, počela i trajat će sljedećih desetak dana, a njome će biti pokriven veliki broj naselja na području dviju općina.

“Akcijom ćemo pokriti pet ili šest naselja na području općine Vitez te dva ili tri naselja na području općine Busovača. Ljudi već zovu, prikupljamo podatke i uskoro ćemo krenuti po tepihe”, kazao je Mangić.

Valja naglasiti i da ovo nije jedina slična akcija ovog društveno odgovornog poduzeća.

Podsjetimo, prošle godine pokrenuli su akciju pranja tepiha za stare i nemoćne osobe.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?