MOŽE SE

Vodič za uspješnu vezu na poslu: Nemojte napraviti ove greške u koracima

veza
Thinkstock
06.09.2016.
u 22:36

Ako ste u radnom okruženju koji izričito ne zabranjuje razvijanje odnosa, imajte na umu da oko nekih stvari ipak trebate biti oprezni

Veze na radnim mjestima u nekim su tvrtkama strogo zabranjene. Postoji i razlog za to.

No, ako ste u radnom okruženju koji izričito ne zabranjuje razvijanje odnosa, imajte na umu da oko nekih stvari ipak trebate biti oprezni. 

Budite sigurni da je vrijedno...

Ovo je vrlo bitna stavka, jer, ruku na srce, može se dogoditi da ta veza pukne. Morali biste razmišljati unaprijed o tom scenariju i zamisliti biste li mogli nastaviti raditi na tom radnom mjestu i koje su moguće posljedice na vaš osobni i profesionalni razvoj. 

Spriječite tračeve

Tračevi su "hrana" mnogim kolegama koji će u tome naći mali odmak od radnih obveza i "začiniti" ih šuškanjima. Kako ne biste postali predmet priče, sami objavite da ste u vezi. Tako nećete dati prostora nagađanjima i dežurnim tračerima, barem ne u onom scenariju u kojem ste vi glavni glumac. 

Ne upuštajte se u vezu sa šefom

Ma koliko vas "srce vuče", nemojte se upuštati u vezu s nadređenim. To se zaista može odraziti loše. Uvijek ćete biti u situaciji da ste "povlašteni" jer ste se spetljali sa šefom, a vaše stvarne zasluge, rezultati i produktivnost neće doći do izražaja. Jer, uspjeli ste "zato jer ste u vezi sa šefom". 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?