Mostar

Voditi računa o sigurnosti pješaka i osigurati siguran pristup školama

kolektori09_brs_bih_17082015
03.09.2015.
u 06:30

Obavijest građanima da se pridržavaju privremene regulacije prometa i mole za opreznost

S obzirom da se bliži početak nove školske godine u Mostaru, gradonačelnik Ljubo Bešlić sa svojim suradnicima i članovima Projektnog tima za provedbu cjelokupnog projekta izgradnje kolektora u Mostaru, održao je jučer u gradskoj vijećnici radni sastanak.

Izvođenje radova

Tijekom sastanka razgovaralo se posebice o načinu i dinamici izvođenja radova prokopavanja na lokaciji Franjevačke ulice i ulica fra Didaka Buntića i kraljice Katarine.

Grad Mostar, u sklopu projekta „WATSAN" - zaštite kvalitete vode rijeke Neretve, sklopio je ugovor s izvođačem radova Amitea d.o.o. Mostar za izgradnju dijela kanalizacijskog kolektora na potezu od Šemovca do Balinovca čija trasa ide Franjevačkom ulicom. Ukupne vrijednosti cca 1,500.000 KM.

Radovi se izvode na dijelu trase od mosta na rukavcu Radobolje do Osnovne škole Antuna Branka Šimića, te prema Srednjoj medicinskoj školi Sestara milosrdnica.

Kako se navedeni radovi izvode prema planu u neposrednoj blizini škola, a najavljen je početak nove školske godine za ponedjeljak, 7. rujna, ovom prilikom posebno se naglasilo da se mora voditi računa o sigurnosti pješaka i da se mora osigurati siguran pristup školama.

Osigurani prilazi

Članovi projektnog tima kazali su da su svi pješački prilazi školama osigurani, te da je u navedenim ulicama gdje se izvode radovi zabranjen i onemogućen promet motornim vozilima. Završetak ovih radova planiran je do konca 2015. godine.

Obavještavaju se svi građani da se pridržavaju privremene regulacije prometa, te se mole na povećanu opreznost i strpljenje u navedenim ulicama gdje se vrše radovi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?