Službeno objašnjenje

VSTV BiH nije imao vremena za odluku o imenovanju sudaca u čitlučki Sud

21.01.2017.
u 07:00

Iako je bilo najavljivano kako će Visoko sudbeno i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine na sjednici 12. siječnja raspravljati o spornim imenovanjima u Općinski sud Čitluk, to se nije dogodilo. Odlučeno je kako će to pitanje još jednom biti ostavljeno za iduću sjednicu koja bi se trebala održati u veljači. Podsjećamo, isto se dogodilo u prosincu prošle godine kada je odlučeno da se o spornim imenovanjima raspravlja u siječnju 2017. godine.

Čekanje do veljače

- Razmatranje prigovora na odluku o imenovanju sudaca u Općinski sud u Čitluku odgođeno je za sljedeću sjednicu Visokog sudbenog i tužiteljskog vijeća Bosne i Hercegovine (VSTV BiH). Odgađanje je uslijedilo nakon rasprave o kompleksnosti teme, nedostatka vremena, a imajući u vidu kako je bila u pitanju jednodnevna sjednica VSTV-a BiH te činjenice da sjednici nisu nazočili svi članovi VSTV-a BiH, stoji u službenom odgovoru koji smo dobili od VSTV-a pokušavajući doznati što se dogodilo na održanoj sjednici po tom pitanju. Na službenoj stranici VSTV-a BiH stoji kako će iduća sjednica biti održana 8. veljače, a još uvijek nije sigurno da će se to pitanje naći na dnevnom redu...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije