OD 1. OŽUJKA

VSTV imenovao nositelje pravosudnih institucija

VTVS
11.02.2016.
u 14:31

Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće Bosne i Hercegovine (VSTV BiH) danas je, tijekom drugog dana sjednice, donijelo odluku o imenovanju nositelja pravosudnih funkcija u Bosni i Hercegovini.

Imenovani su: Gordana Mičović, na poziciju suca Županijskog suda u Sarajevu; Rozita Šimić, na poziciju suca Županijskog suda u Sarajevu; Emira Džerahović, na poziciju suca Županijskog  suda u Zenici; Nina Makivić, na poziciju suca Županijskog suda u Zenici; Fikret Mujkić, na poziciju suca Općinskog suda u Lukavcu; Miralem Dedić, na poziciju suca Općinskog suda u Zenici; Smajo Šabić, na poziciju suca Općinskog suda u Zenici; Dunja Rojević, na poziciju suca Općinskog suda u Zenici; Alisa Radončić, na poziciju suca Općinskog suda u Sarajevu; Vibor Vučić, na poziciju suca Općinskog suda u Sarajevu i Aida Turić, na poziciju tužitelja Županijskog tužiteljstva u Sarajevu.

Pri donošenju Odluke o imenovanju VSTVBiH je uzeo u obzir kriterije poput: stručnog znanja, radnog iskustva i radnih rezultata; stručne sposobnosti zasnovane na dosadašnjim rezultatima u karijeri; sposobnosti da nepristrano, savjesno, marljivo, odlučno i odgovorno obnaša dužnosti u okviru funkcije za koju se prijavljuje; odnosa sa radnim kolegama, ponašanja van posla, profesionalne nepristranosti i ugleda.

Novoimenovani nositelji pravosudnih funkcija će stupiti na dužnost 1. ožujka, priopćeno je iz VSTVBiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?