Dr. Božo Ljubić za HMS
Povratak na članak

Za BiH su bile pogubne vlade "alijansa" i "platforma": Neka to bude pouka svima kojima je važna samo „matematika“

Ljubić ističe kako cinično zvone poruke kako se legitimni predstavnici Hrvata mogu pridružiti ovom sporazumu te da im se daju sve pozicije koje ustavima pripadaju Hrvatima. Posebice su, kaže, neprihvatljive izjave ostrašćenih političkih vježbenika, tipa „može i bez HDZ-a“. Kao da političkim predstavnicima Hrvata, koji uz to nose tri četvrtine izbornoga legitimiteta, treba netko davati ono što im Ustavom pripada

Komentari 4

PA
pacijent
20:15 12.11.2014.

komentar ne treba pametnom dosta

VL
BR
brodarevac
08:42 12.11.2014.

ma ovo je totalna glupost koja bi bila ok da Dodik ima 10 mandata više ali on ima od 1 do 3 mandata na nivou RSa a u parlamantu BiH nema nijednogviše i to je sad puno jača strana. Ljubić i Čović pokušavaju da spinuju sve što him se ne sviđa, upravo je Čović pružio "ruku koja je jača od svakog sporazuma" Dodiku bez trećeg i rekao da će da vidi ko će biti većina kod Bošnjaka (SBB+DF, SBB+SDA ili SDA+DF), a sad mu smeta što je matematika došla na red. Hrvatski narod treba da shvati da je Čović vezan sa pupčanom vrpcom sa Dodikom koja je nastala prljavim poslovima.

VL
RO
rosa
23:49 13.11.2014.

Čova i Baja su prvi istrčali sa svojim ortačkim paktom i sada kao uvrijeđene šiparice reagiraju kako se neki usuđuje da prave paktove bez njih. A tu su i tornjaci koji su već prepoznali kako su ugroženi nacionalni interesi. Jadnici,, ne znaju i ne vide da su nacionalni interesi ugroženi upravo od ovih nadmeno bahatih tipova.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.