Federalni zavod za MIO

Za liječenje umirovljenika dodatnih 230 tisuća maraka

umirovljenici
Stojan Lasić
17.07.2017.
u 07:00

Vlada Federacije BiH ovi dana je dala suglasnost za unutarnju preraspodjelu sredstava u Financijskom planu Federalnog zavoda za mirovinsko i invalidsko osiguranje za 2017. godinu. - Preraspodjela sredstava izvršit će se na način da se izvrši umanjenje stavke 614 2111 - Isplata naknada za tjelesnu onesposobljenost za iznos od 230.000 KM, te uvećanje stavke 614 3111 - Pomoć umirovljenicima za liječenje preko udruženja za navedeni iznos - navodi se u zaključku kojeg potpisuje federalni premijer Fadil Novalić. Za provođenje ovog zaključka nisu potrebna dodatna financijska sredstva iz Proračuna Federacije BiH za 2017., te će preraspodjela sredstava biti urađena sukladno zakonskim odrednicama.

Namjena sredstava

Kako su nam rekli naši sugovornici iz Federalnog zavoda za mirovinsko osiguranje radi se o sredstvima koja će biti iskorištena za topličko liječenje umirovljenika.

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?