Kako bi imali slatki zalogaj uz kavu, isprobajte kolač koji se jednostavno pripravlja, i brzo nestaje s tanjura.
Nataša Pralica ima cijeli niz takvih recepata, a jedan od njih je onaj za kinder bueno kolač bez pečenja.
Ovo je slastica koja je Natašinu obitelj oduševila, a posebno im se, kaže, svidjela krema koja je posebna zahvaljujući sastojcima koji idu u nju, prenosi Zadovoljna.hr.
SASTOJCI ZA KOLAČ SU SLJEDEĆI:
PODLOGA:
- oko 300 grama petit keksa
- 250 graama tamnog eurokrema
KREMA:
- 500 ml mlijeka
- 1,5 puding od vanilije
- 3 žlice šećera
- 250 gr mascarpone sira
- 2 vanilin šećera
- 300 ml vrhnja za šlag
- 100 gr prženih i mljevenih lješnjaka
- mlijeko za umakanje keksa
GANACHE:
- 200 gr čokolade za kuhanje
- 200 ml vrhnja za šlag