vrijeme

Za vikend kiša u cijeloj BiH s temperaturama na jugu do 14 °C

nevrijeme kiša
FREEPIK
03.12.2022.
u 10:32

Tijekom vikenda i prvog idućeg radnog dana u BiH nas očekuje kišno vrijeme. Za danas (subota) prognostičari Federalnog hidrometeorološkog zavoda najavljuju u BiH oblačno vrijeme. Kiše će biti uglavnom na području Hercegovine, zapadu i jugozapadu Bosne. U večernjim satima slabija kiša i u ostalim područjima Bosne. Vjetar će biti slab jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje od 6 do 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 8, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva.

U nedjelju u BiH bit će oblačno vrijeme s kišom. U Bosni većinom slabije oborine. Više kiše prognozira se na području Hercegovine i jugozapadu Bosne. Vjetar u većem dijelu zemlje slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. U sjevernim područjima Bosne vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 1 i 5, na jugu od 7 do 10, a najviša dnevna uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 13 stupnjeva.

Za ponedjeljak u BiH prognozira se pretežito oblačno vrijeme sa slabom kišom. Vjetar u većem dijelu zemlje slab do umjerene jačine južnog i jugoistočnog smjera. U sjevernim područjima Bosne vjetar sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom će biti između 1 i 6, na jugu do 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu zemlje do 14 stupnjeva, navodi se u prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije