Stožer CZ općine Čitluk

Zabrana kretanja više od dvije osobe, svi moraju imati masku

09.04.2020.
u 13:20

Stožer civilne zaštite općine Čitluk donio je novu zapovijed, te je od danas zabranjeno kretanje i zadržavanje na otvorenom prostoru više od dvije osobe, na udaljenosti manjoj od 1,5 metra.

Zabrana se odnosi na sve javne i privatne otvorene površine uključujući sva naseljena mjesta, ulice, trgove, parkove, igrališta i druge prostore na području općine Čitluk. U zapovijedi se također navodi da sve osobe moraju koristiti zaštitne maske i rukavice. Vlasnici trgovina prehrambenim i higijenskim proizvodima, ribarnice, ljekarne, specijalizirane trgovine medicinskim i veterinarskim proizvodima i opremom, poljoprivredne ljekarne, benzinske crpke, kiosci, pekarnice, kemijske čistionice, specijalizirane trgovine za prodaju ortopedskih i drugih pomagala, specijalizirane trgovine dječjom opremom, trgovine hranom za životinje, trgovine građevinskim, vodovodnim i elektro materijalom, logistički i distributivni centri hrane, pića i higijenskih proizvoda, vele drogerije, obvezni su osigurati protok kupaca i klijenata, s time da se omogući potrebna socijalna distanca od najmanje 2 metra između osoba, uz poštivanje higijensko epidemioloških mjera, navodi se u Zapovijedi Stožera civilne zaštite općine Čitluk.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?