ZA POHVALU

Zagrepčanin iz stana snimio prizor koji ga je oduševio: "Polijepila je prozore..."

30.08.2021.
u 10:55

Jedan Zagrepčanin, koji je odlučio ostati anoniman, sa svog je prozora snimio prizor koji je oduševio korisnike Facebooka. 

Nedjelja je. Kiša pada. Svatko tko može je u krevetu. Netko je ostavio oba prozora u autu otvorena. Ne zna se tko. Naišla je ova žena, vjerojatno iz pekare. Pitala je nekoliko rijetkih prolaznika i susjeda znaju li čiji je ovo auto. Nitko nije znao. Otišla je. Vratila se za 5 minuta i polijepila stražnje prozore da kiša ne smoči unutrašnjost. Koliko nas je spremno ovako nešto učiniti za drugoga?", napisao je uz fotografiju žene koja lijepi prozore na tuđem automobilu kako bi ga zaštitila od kiše.

"Svaka čast gospođi. Nije spasila svijet od gladi i ratova, ali je to koračić u pravome smjeru... Jer, kako je rekao američki admiral McRaven - ako želiš promijeniti svijet, kreni s pospremanjem svog kreveta...", zaključio je Zagrepčanin koji je snimio prizor.

"Svaka čast gospođi", "Ja bih joj bila zahvalna", pisali su korisnici Facebooka, prenosi Index.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?