radni sastanak

Zajedništvo koje je okupilo hrvatski narod u Usori primjer svim drugim sredinama

19.10.2020.
u 17:55

Predsjednik HDZ BiH dr. Dragan Čović održao je radni sastanak s načelnikom općine Usora i predsjednikom OO HDZ BiH Usora, Zvonimirom Anđelićem i kandidatima HDZ BiH za predstojeće lokalne izbore. Sastanku je nazočio i predsjednik ŽO HDZ BiH Zeničko – dobojske županije i izaslanik u Domu naroda FBiH, Ivo Tadić, priopćeno je iz HDZ-a BiH. 

Aktualni načelnik Zvonimir Andelić i kandidat HDZ BiH za načelnika ove općine iznio je ključne segmente razvoja općine Usora u protekle četiri godine te planirane aktivnosti koje se trebaju započeti nakon održavanja lokalnih izbora. Na sastanku je istaknuto kako su u posljednje četiri godine pokrenuta infrastrukturna ulaganja i investicije na prostoru Usore te da su u pripremi novi projekti koji trebaju početi nakon održavanja lokalnih izbora. Njima su predviđena i nova radna mjesta koja će doprinijeti razvoju i lokalne sredine, ali i cjelokupne županije.

Čović je istaknuo je kako je zajedništvo koje je okupilo hrvatski narod u Usori primjer svim drugim sredinama te da takvo što treba biti motiv koji će jamčiti opstanak hrvatskog naroda te u značajnoj mjeri osigurati uvjete za život mladih i njihovih obitelji, radna mjesta i sigurnost koja je svima potrebna. 

Također,  Čović je izdvojio kako uz uključivanje županijske, federalne i državne razine i direktnu pomoć treba potaknuti zdrav investicijski ambijent koji će biti najveći jamac razvoja općine Usora.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?