Pravni fakultet u Sarajevu:

Zakazana obrana doktorske disertacije Amira Zukića koji je u pritvoru

04.07.2017.
u 10:53

Zukićev odvjetnik Ahmed Žilić rekao je da će obrana Zukićeve doktorske disertacije ipak biti odgođena.

Na Pravnom fakultetu u Sarajevu zakazana je obrana doktorske disertacije Amira Zukića, generalnog tajnika SDA i zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta FBiH, koji je uhićen u akciji Bosna početkom godine, javlja agencija Patria.

Obrana doktorske disertacije „Način formiranja gornjih domova zakonodavnih tijela s posebnim osvrtom na Bosnu i Hercegovinu“ trebala bi se održati 6. srpnja 2017. godine.

Zukićev odvjetnik Ahmed Žilić rekao je u telefonskom razgovoru za Patriu da će obrana Zukićeve doktorske disertacije ipak biti odgođena.

Podsjećamo, Zukić je tijekom sudskog procesa zbog nezaknitog zapošljavanja u javna poduzeća, a uhićen je 17. veljače 2017. godine od kada se nalazi u pritvoru. Zukić je uhićen u okviru akcije Bosna, a optužnicom se tereti još sedam osoba među kojima su i dva potpredsjednika SDA Asim Sarajlić i Mirsad Kukić, te član IO SDA Centar Esed Džananović koji je bio direktor Elektrodistribucije Sarajevo. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije