Uputili zahtjev

Zastupnici SDP-a i DF-a zbog Mostara traže izvanrednu sjednicu Parlamenta BiH

zastupnicki
28.04.2016.
u 16:17

Zastupnici SDP-a i DF-a uputili su zahtjev za održavanje izvanredne sjednice Zastupničkog doma Parlamenta BiH, a jednina točka je izbor vijećnika u Gradskom vijeću Mostara, potvrdio je za Avaz Saša Magazinović, zastupnik SDP-a u Parlamentu BiH. Traže da sjednica bude održana u roku od tri dana od prijema Zahtjeva.

“Navedeni zahtjev temeljimo iz hitnosti potrebe donošenja izmjena odredbi Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, u dijelu koji se tiče provedbi izbora u Gradu Mostaru, a obzirom da nijedna od predloženih izmjena Izbornog zakona BiH na sjednici Zastupničkog doma održanoj 27.4.2016. godine nije dobila potrebnu većinu glasova”, navodi se u Zahtjevu koji je upućen.

U potpisu su zastupnici Željko Komšić, Damir Bećirović, Mensura Beganović, Hanka Vejzović, Maja Gasal-Vražalica, Saša Magazinović, Mirsad Mešić i Denis Bećirović.

Naime, nijedan od tri Prijedloga zakona o izmjenama i dopunama Izbornog zakona BiH, a koji se tiču održavanja izbora u Mostaru, nije dobio potrebnu većinu na jučerašnjoj sjednici Zastupničkog doma Parlamenta BiH.

Ključne riječi
SDP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije