Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
84 9°C
 • Nijaz vukovije:

  Gospodine Ljubiću, kad govorite o Trendu o kojem zabrinjava kada je u pitanju iseljavanje Hrvata iz BiH, smatram da ste Vi upravo jedan od onih koji je najodgovorniji za iseljavanje Hrvata. Drago mi je da ste javno priznali da ste ... prikaži još! Vi i stranka koju često spominjete javno priznali da ste nesposobni da vladate "S druge strane, nema nitko moralno pravo sugerirati mladim ljudima da čekaju godinama na posao". Što Država nije zaživjela, i tu ste suodgovorni, jer narod u koji se vi i vaša stranka zaklinjete izabrao je baš Vas da vladate, a ne da političite oko najmanjeg detalja sve dotle dok ne dođe do slučaja. Jadan je onaj koji čeka da mu Vi date neko pravo, koje u "normalnim" prvobitnim zajednicama bilo je veće nego sada. Tužno ali istinnito, je i to " što naravno nije lako u zemlji koja zapravo po svom kapacitetu nije država", kad negirate što se može i potvrditi iz vašeg prethodnog citata, zašto uzimate od "Države" enormno visoke plaće kad već ne postoji ista ta držva, zašto se vi i vaši partiski istomišljenici ne vratite mandate i date nekome ko će imati malo samokritike i mrvicu poštovanja prema vlastitoj državi. Da budem malo blaži, kad već od tih silnih obećanja koji ste dali uoči izbora, vidim da je i kod Vas ostala samo nada, što onda ima za očekivati tako maljušni glasač osim da jedino ide iz ove zemlje koja se zove da Vas posjetim Bosna i Hercegovina. Da rezimiram ova zemlja već sada ima jednu šuplju generaciju, za 10 godina ovdje će se uvoziti čak i fizička radna snaga, o pameti da ne govorimo jer je ona odavno napustila ovaj prostor. Držite prodiku i dalje, samo ne znam kome, jer niko u šuplju priču ne vjeruje koju već 20 godina lansirate.

 • bendz:

  ZAVNOBiH. Bio je dobar jer je osiguravao paritet tri glavna naroda u B iH.Danas je prisutna drska i otvorena dominacija predstavnika muslimanskog naroda u vlasti B i H.Dakle na scenio je SDABiH.Zato Hrvati i Srbi zele svoju teritorijalno-politicku sigurnost.

 • Avatar varešak
  varešak:

  Gospon Ljubiću najpoštenije bi bilo da vi raspustite taj vaš sabor jer ste produćena ruka našegt kradezea i D. Čovića,ni jedan od vas ne zarađuje pošteno primanja koja ima,a upitn9o je i porijeklo vaše cjelokupne imovbine,kada ćete napokon shvatiti da ... prikaži još! je mnarod sit i vas ,vaših stranaka,i prepustiti mjesto mlašim i školovanijim,vas je vrijeme ipregazilo. i

Još iz rubrike Vijesti

u emisiji ‘Iz prve ruke’

Čović iz samoizolacije o optužbama iz Sarajeva: Nije bolest samo korona

Svjedočanstva iz Međugorja

"Prohodao sam po Gospinu zagovoru"

posljednje testiranje

Potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom