edukacija

Završen tečaj SEUH-a iz dubinskog ronjenja

01.10.2017.
u 21:24

U sklopu kontinuirane edukacije članova Sportsko ekološke udruge Hercegovina (SEUH) iz SCUBA ronjenja u razdoblju od 29.09.2017. god. do 01.10.2017. god. je organizirana završnica tečaja iz dubinskog ronjenja na izuzetno atraktivnom lokalitetu otoka Šolte. 

- Ronilački centar Trogir je za ovu prigodu roniocima SEUH-a pružio izvanrednu logističku potporu, na čemu im se zahvaljujemo. Ronilo se na dubinama do 40 metara, što ujedno predstavlja granicu sigurnog ronjenja. Svi polaznici su uspješno svladali zahtjeve tečaja i okitili se prestižnim međunarodnim certifikatom
"dubinsko ronjenje", priopćenjo je iz SEUH-a. 

Posebno naglašavamo da su polaznici tečaja bili i pripadnici SEUH-ove postrojbe za spašavanje na vodi, koja je angažirana u sklopu Službe za civilnu zaštitu HNŽ i Grada Mostara, a koje su dijelom opremile ovu postrojbu
opremom koja je tijekom tečaja i korištena, te im se i ovom prilikom zahvaljujemo.

Ovime je i navedena postrojba dobila na većoj sposobnosti i učinkovitosti za zadaće koje im postupci spašavanja na vodi i pod vodom postavljaju. SEUH će i dalje aktivno raditi na edukaciji svojih članova, te se već u narednom razdoblju planiraju drugi specijalistički tečajevi, priopćenjo je iz SEUH-a. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?