HKD Napredak

Završio drugi stupanj Tečaja crtanja i dizjana u Mostaru

06.12.2019.
u 11:43

Drugi stupanj Tečaja crtanja i dizajna pod nazivom „Projekt očuvanja i njegovanja kulturne baštine kroz edukacije i radionice crtanja i dizajna“, kojeg je besplatno za 20 polaznika organizirao HKD Napredak - Glavne podružnica Mostar, uspješno je završen.

Tečaj crtnja i dizajna organiziran je u suradnji s Narodnom knjižnicom HNŽ-a i uz potporu Ministarstva kulture i športa Federacije BiH i Grada Mostara.

Voditelj tečaja Višeslav Lučić, akademski grafičar i profesor likovne umjetnosti i dizajna izjavio je kako sada slijedi uručenje certifikata polaznicima i 14 siječnja 2020. godine izložba najboljih radova.

Održavajući radionice crtanja i dizajna nastojali smo sudionike upoznati s djelima, kulturnim spomenicima i baštinom općenito kao i s teoretskim dijelom umjetnosti, crtanja i dizajna, te im praktično pomoći to isto prenijeti na papir, razviti njihove kreativne sposobnosti i potaknuti ih na kreativno razmišljanje i kulturno ih educirati- istaknuo je Lučić.

Dopredsjednik HKD Napredak Miroslav Landeka uputio je još jednom riječi zahvale Gradu Mostaru te napose federalnom Ministarstvu kulture i športa i ministrici Zori Dujmović što su podržali ovaj Napretkov projekt, priopćeno je iz HKD Napredak. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?