Izvješće Fonda za studentske zajmove

Zbog dobrih ocjena 97 studenata ne mora vratiti studentski zajam

30.06.2018.
u 10:00

Čak 97 studenata koji su dobili studentski zajam preko Fonda za studentske zajmove prošle godine isti ne mora vraćati. Riječ je o 40 studenata tehničkih znanosti, 13 prirodnih znanosti, 4 poljoprivrednih znanosti, 8 humanističkih, 28 studenata društvenih fakulteta te 4 koja pohađaju fakultete biomedicinskih znanosti, navedeno je u izvješću o radu Fonda za studentske zajmove Federacije BiH za 2017. godinu. Razlog zbog kojeg su studenti oslobođeni vraćanja zajma, odnosno zbog kojeg im je zajam postao stipendija, jesu dobre ocjene. Godinu ranije od stopostotnog vraćanja studentskog zajma bilo je oslobođeno 57 studenata.

Izvrsni rezultati

- Vidljivo je da se povećao broj studenata s izvrsnim rezultatima koji su stekli pravo da ne vraćaju dobiveni zajam te im se isti pretvorio u stipendiju. Ovakva situacija djeluje jako motivirajuće na izvrsne studente da se prijave za dodjelu studentskih zajmova - navodi se u izvješću Fonda za studentske zajmove...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar John Rogić
John Rogić
03:31 05.12.2018.

Ovo je profesionalni privatni kreditni zajmodavac koji je registriran za davanje zajmova s niskom kamatnom stopom od 3%. Radi s timom stručnjaka kao osoblja i daje isti zajmovi za odobrenje za isti dan. Sve vrste zajmova, kao što su hitni krediti, zajmovi s teškoćama, zajmovi za konsolidaciju duga, auto, vozila, kamion krediti, poslovni zajam, financiranje / financiranje, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poljoprivredni krediti, zajmovi za izgradnju, financiranje projekata, zajam za početak projekt i još mnogo toga. Kontaktirajte (rodfinancing@ gmail. com)

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?