Grabar Kitarović:

Zbog onih koji mi podmeću bit ću prva predsjednica RH

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
28.10.2014.
u 13:39

Ostavila sam respektabilnu međunarodnu karijeru i odbila nekoliko vrlo privlačnih ponuda u inozemstvu da bih se vratila u Hrvatsku, komentirala je Grabar Kitarović navode da je na neplaćenom dopustu u NATO-u

Kolinda Grabar Kitarović komentirala je navode da se nije do kraja vratila u Hrvatsku, s obzirom da se trenutno nalazi na neplaćenom dopustu u NATO-u.

- Ostavila sam respektabilnu međunarodnu karijeru i odbila nekoliko vrlo privlačnih ponuda u inozemstvu da bih se vratila u Hrvatsku. Sada u Zagrebu živim od ušteđevine. Jedina sam kandidatkinja koja u ovu kampanju ulazi bez ikakvih osobnih primanja kao i bez zdravstvenog i mirovinskog osiguranja i bez staža, osim prava da djeca ne prekidaju školsku godinu u Belgiji. Naime, odlučili smo djecu zaštititi od izlaganja medijskim pritiscima u kampanji jer su u osjetljivim godinama i imaju pravo na svoje djetinjstvo. Nažalost, zbog onih koji mi podmeću bit ću prva hrvatska predsjednica i moja djeca će odrastati u boljoj i uspješnijoj Hrvatskoj, a gospodin Josipović morat će aktivirati svoj "zamrznuti" status na Pravnom fakultetu - poručila je Kitrarović.

Komentara 5

MA
mate45
21:30 28.10.2014.

Siguran sam da ćeš se uspješno moći boriti sa ovim vukovima koji ne prezaju ni od čega samo da bi te ocrnili. Samo naprijed.

Avatar mirica19
mirica19
21:56 28.10.2014.

Bravo! Bome i hoćete, o ovi onda neka se sakriju u mišju rupu!

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
13:07 30.10.2014.

...samo da hrvatski narod shvati ko je ivo josipović..

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?