OGORČENI OTAC

'Želim da Trump vidi reklamu'

05.02.2018.
u 13:45

Kćer Stevea Eimersa poginula je zbog neispravne zaštitne ograde

Prema pisanju 24 sata, jedan otac zakupio je prostor za reklamu u vrijeme Super Bowla kako bi privukao pozornost predsjednika Donalda Trumpa. Naime, Steve Eimers izgubio je 17-godišnju kćer u prometnoj nesreći u Tennesseeju. Utvrdilo se da je poginula zbog neispravne zaštitne ograde. Steve je odlučio zakupiti prostor za reklamu zbog toga što takvih modela ograda ima još 14.000 na području cijelog SAD-a.

Njegova kćer Hannah poginula je 2016. godine jer je ograda probila vrata i pogodila djevojku u glavu i prsa. Djevojka je poginula na mjestu. Tennessee i deset drugih američkih saveznih država pokušavaju maknuti spornu signalizaciju. Međutim, na državnoj razini nije se dogodilo ništa.



 

Jedno je izgubiti dijete u prometnoj nesreći u kojoj ništa nisi mogao napraviti, a drugo kad ti dijete pogine zbog neispravne signalizacije, a ministarstvo prometa ne napravi baš ništa - kaže Steve. Zakupio je prostor u vrijednosti od 1000 dolara u vrijeme Super Bowla koju je prenosila televizija u West Palm Beachu na Floridi. - To je bilo vrijedno novaca, nadam se da je prilog vidio predsjednik Trump koji se tamo odmara u svojoj rezidenciji - kaže Steve. 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?