Ivan Jozić, novi premijer HBŽ

Želimo pokrenuti pozitivan trend gospodarskog razvoja i otvaranjem radnih mjesta zaustaviti iseljavanje

26.06.2017.
u 07:00

Hercegbosanska županija je prije nekoliko dana dobila novo vodstvo. Smijenjeni su predsjednik i dio Vlade. Skupština te županije je na svojoj šestoj izvanrednoj sjednici održanoj u Tomislavgradu imenovala novu Vladu kojoj je na čelu Ivan Jozić koji u intervjuu za Večernji list govori o novoj dužnosti, planovima, prioritetima...

Preuzeli ste nedavno Vladu Hercegbosanske županije, kakva su vaša očekivanja kao prvog čovjeka do kraja mandata?

- Nova Vlada Hercegbosanske županije, koja je imenovana prije nekoliko dana, ima tek malo više od godinu dana za realizirati svoj program, odnosno sve ono što je obećano biračima na zadnjim općim izborima. Posao i obveze koji nas čekaju neće biti nimalo laki jer sve ono što se trebalo uraditi u proteklom razdoblju nije urađeno te ostaje na nama u ovom idućem kratkom razdoblju nadoknaditi izgubljeno vrijeme i realizirati što smo predvidjeli. Pred nama je veliki izazov, ali smo ga također spremni prihvatiti, dati sve od sebe, svi skupa i ja, kao predsjednik Vlade, kao i svaki ministar pojedinačno, timskim radom potruditi se kako bismo na kraju ostvarili pozitivan rezultat za našu županiju.

Što će biti prioritetna pitanja koja će Vlada rješavati?

- Pored redovite poslove koje obavlja Vlada sukladno zakonskim propisima, prioritet ove Vlade bit će kontinuirana suradnja i povezanost s našim gospodarstvenicima, koji su sve ove godine bili zapostavljeni iako svi znamo da su oni stup, odnosno glavni nositelji svega. Ujedno bih ovim putom poručio svim dobronamjernim gospodarstvenicima izvan naše županije, a koji žele ulagati u nju da su im vrata ove Vlade širom otvorena i da su uvijek dobrodošli.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?