RJEŠENJE?

Želite doznati vara li vas? Profesionalni `hvatači preljubnika` su sada IN

12.12.2018.
u 14:45

Cijena je oko 500 kuna po satu, ali ako ćete nakon toga imati mir i informacije, možda i nije visoka cijena.

Vrijeme božićnih blagdana je vrijeme kada se događa najviše prijevara, u odnosu na ostatak godine. Upravo stoga oni koji sumnjaju u vjernost svog partnera, imaju opciju ovih blagdana uloviti ih u neobranom grožđu, odnosno, doznati je li zaista riječ o prevari. I to ovako... 

Zahvaljujući internetu i njegovim bespućima, ali i kreativnosti i raznih ideja, na portalu Bark.com moguće je angažirati neku osobu da pokuša zavesti vašeg partnera ili partnericu i tako možete otkriti hoće li "pasti" na zavođenje. Cijena je oko 500 kuna po satu, ali ako ćete nakon toga imati mir i informacije, možda i nije visoka cijena.  

Profesionalni "hvatači nevjernika", u dogovoru s vama, ponudit će razne opcije, zavođenje, ali i pokušaj fizičkog zbližavanja s partnerom kojeg pokušavaju uloviti u prijevari. 

Većina "varalica" iskoristit će božićne partije i domjenke, poneku čašicu više i opuštenu atmosferu blagdana kako bi se prepustili čarima zavođenja neke druge osobe ili će baš oni biti ti koji će ovih blagdana smatrati da im je dopušteno "malo se poigrati". 

Istraživanje koje je proveo portal Bark.com pokazalo je da zahtijevi za njihovim uslugama "profesionalnih hvatača" u prosincu raste i do 50 posto u odnosu na protekla tri mjeseca. Da biste sami posatli profesionalni hvatač preko spomenutog portala, trebate biti stariji od 18 godina i biti spremni na zavođenje i eventualne neugodne situacije, a svakako je prije prihvaćanja ponude dobro naći se osobno s osobom koja želi doznati vara li je partner. 

Osobe najviše počinju sumnjati da ih partner vara zbog učestalih tekstualnih poruka koje pristižu s nepoznatih brojeva i povrataka kući s posla u čudno vrijeme.

Osim toga, događaju se i neki "dodatni sastanci" i neočekivana poslovna putovanja i vikendi i sl.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?