POVRIJEĐEN I LJUTIT

Životna drama čovjeka kojem su se mnogi divili, oduzeli su mu krov nad glavom

23.09.2020.
u 10:52

- Razočaran sam, ljutit, povrijeđen, ponižen i ne znam ni kojim bih riječima opisao kako se osjećam zbog šoka koji sam doživio - rekao je Pecelj

Vladimir Pecelj (73, na fotografiji lijevo uz pjevača Željka Samardžića), legendarni nogometaš Veleža i rekorder po broju nastupa za taj klub, prolazi kroz teško razdoblje. Tvrdi da mu je imovina u Mostaru oteta, a uvjeren je da se to dogodilo jer je Srbin.

- Razočaran sam, ljutit, povrijeđen, ponižen i ne znam ni kojim bih riječima opisao kako se osjećam zbog šoka koji sam doživio - rekao je Pecelj za Klix.ba. 1988. godine je kupio prostor u novoj zgradi, a on je sa suprugom i dva sina 1992. godine otišao u Beograd. Kad se vratio 2001. godine, doznao je da je prva susjeda probila zid i spojila njihov stan sa svojim, a vrata im zazidala. Nakon puno pravne borbe, Pecelju je 2019. vraćen stan, ali je Kantonalni sud ove godine presudio da susjedi mora vratiti ključeve stana i platiti troškove cijelog procesa.

- Dobio sam šokantne informacije od ljudi iz samog vrha pravosuđa da se to ne bi moglo dogoditi da nisam Srbin. Tada sam otkrio da je to zapravo politička priča i da je susjeda koja je uzurpirala moj prostor bliska ljudima iz SDA - rekao je Pecelj koji sada živi u Trebinju, ali namjerava se i dalje boriti.

- Moja pokojna supruga je rođena Mostarka, roditelji su mi sahranjeni u ovom gradu, a sinovi rođeni i želimo se vratiti u naš Mostar - zaključio je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?