Predsjendik Hrvatske

Zoran Milanović sutra u Središnjoj Bosni na obljetnici Bijeloga puta

18.12.2021.
u 14:06

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u nedjelju će posjetiti Središnju Bosnu gdje će nazočiti 28. obljetnici Bijeloga puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu, kako je ranije već potvrđeno za Dnevnik.ba.

 

Protkolom je predviđen dolazak u 15:45 u Travnik gdje će položit vijenac i zapaliti svijeću kod Spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima Travnika na groblju „Prahulje“.

U 16:20 Predsjednik će posjetit Katolički školski centar „Petar Barbarić“ gdje će se susresti s djelatnicima i učenicima Katoličkog školskog centra (Travnik, Školska 1).

Nakon Travnika, predsjednik putuje u Novu Bilu gdje će u 17:50 položit će vijenac pred spomen-biste Anti Vlaiću, ubijenom vozaču kamiona humanitarnog konvoja „Bijeli put“ (dvorište Župne crkve Duha svetoga u Novoj Biloj).

U 18:00 sati sudjelovat će na središnjoj svečanosti obilježavanja 28. obljetnice Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu (Župna crkva Duha svetoga u Novoj Biloj).

Tijekom ovoga posjeta predviđeno je prigodno obraćanje – priopćeno je iz Ureda predsjednika Republike Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?