oprez

Žuti meteoalarm za područje cijele BiH: Očekuju se pljuskovi i grmljavina

grmljavina
08.06.2020.
u 08:33

Prema najavama meteorologa u većem dijelu BiH se očekuje se pretežito oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Žuti meteoalarm aktiviran je danas za područje cijele Bosne i Hercegovine za zbog jake grmljavine. Prema najavama meteorologa u većem dijelu BiH se očekuje se pretežito oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. 

Prije podne oborine u Hercegovini, Krajini i na zapadu Bosne, a poslije podne i tijekom noći u većini područja. Vjetar u Bosni slab promjenjivog smjera, a u Hercegovini umjeren jugo.

Dnevna temperatura kretat će se od 19 do 25 stupnjeva Celzijusa.

Kako je pojašnjeno na stranici Federalnog hidrometeorološkog zavoda, žuti meteoalarm predstavlja "opasno vrijeme", prenosi Avaz. 

- Neuobičajene vremenske prilike su prognozirane. Šteta i ljudske žrtve su moguće. Budite oprezni i redovito se informirajte o očekivanim meteorološkim uvjetima. Budite svjesni rizika koji je neizbježan. Slijedite upute dane od strane vaših državnih tijela - stoji u pojašnjenju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?