Zvijezda stolni i Zvijezda margarin za kreme, Zvijezda majoneza

Zvijezda nagrađuje svoje vjerne potrošače za Uskrs

zvijezda
15.03.2016.
u 07:35

Zvijezda stolni i Zvijezda margarin za kreme

  • Davne 1956. godine Zvijezdini su stručnjaci proizveli prvi margarin, a koji je i do danas ostao nezamjenjiva namirnica za kuhanje, pečenje, te izradu kolača i slastica.
  • Zvijezda margarini proizvedeni su suvremenim postupkom iz visoko kvalitetnih sirovina biljnog podrijetla.
  • U svakodnevnoj primjeni, kod pripreme najfinijih kolača, kremu čine glatkom i voluminoznom, u nju se uklapaju bez grudica i ne prekrivaju aromu ni boju kreme, a biskvite i prhka tijesta čine rahlima, prozračnima i daju im punoću te obogaćuju okus.
  • Za pripremu biskvita, koji su bolji što su mekši i spužvastiji, koristi se margarin.
  • Margarin je kremastiji te se iz tog razloga lakše i bolje sljubljuje s ostalim sastojcima. Biskvit pripremljen s margarinom porast će tijekom pečenja više od onoga s maslacem.
  • Najbolji izbor za prhka tijesta je margarin, jer tijestu daje odgovarajuću strukturu, neodoljivu kombinaciju mekoće i hrskavosti, te osigurava duže čuvanje i svježinu kolača.

Margarin za kreme

► obogaćen aromom slatkog vrhnja
► za glatke i pjenaste kreme

Zvijezda će  tijekom ovog Uskrsa nagradit će svoje vjerne  potrošače promotivnim pakiranjem po super ponudi 2 x 250 g Zvijezda  stolni po 1,75 KM .

Zvijezda stolni

  • 100 % biljnog porijekla
  • Nezamijenjiv u pripremi najfinijih slastica i kolača
  •  Osim za pripremu slastica i peciva, izvrsni su za pripravljanje slanih jela, umaka, temeljaca, preljeva ili nadjeva. Svako jelo upotpunjuju i čine ukusnijim naglašavajući osnovne arome.

Zvijezda majoneza

U ovo doba godine posebno volimo raznolikost okusa i dodatke kojima obogaćujemo svoju prehranu – razne priloge, namaze i umake.

Majoneza je omiljen prilog jelima koja se svojim okusom i širokim mogućnostima korištenja nametnula savremenoj gastronomiji kao nezaobilazan sastojak.

Postoje te neke stvari u životu oko kojih jednostavno nema dileme.

Zbog jedinstvenog okusa, savršene teksture i sastojaka vrhunske kvalitete Zvijezda majoneza će doprinijeti bogatstvu i raznolikosti vaše blagdanske trpeze.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije