Mimohod

Više od tisuću branitelja na mimohodu potpore generalima

prosvjed, branitelji (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/10
14.04.2011.
u 17:53

Mimohod pripadnika specijalne policije iz Domovinskog rata kao i invalida i dragovoljaca točno od 17 sati krenuo je prema zagrebačkoj katedrali kako bi u molitvi bili podrška generalima.

Mimohod pripadnika specijalne policije iz Domovinskog rata kao i invalida i dragovoljaca točno od 17 sati krenuo je od Cibonina tornja prema zagrebačkoj katedrali kako bi u molitvi bili podrška generalima Gotovini, Markaču i Čermaku koji sutra očekuju izricanje presude za navodne ratne zločine pred međunarodnim kaznenim sudom u Den Haagu.

Više od tisuću pripadnika raznih vojnih postrojbi 40 minuta kasnije pred ulazom u katedralu je dočekao ministar branitelja Tomislav Ivić.

Skupu potpore "Hrabra srca, uzdignute glave, molitvom za hrvatske branitelje i generale" priključio se i Željko Sačić bivši pomoćnik zapovjednika specijalne policije za vrijeme Domovinskog rata.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

US
usora
07:17 24.04.2011.

Hvala vam ,ja sam uz vas...

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije