Dvije tragedije

Vozač kamiona (29) poginuo kod doma, kao i njegova majka

darko
VL FOTO
13.03.2012.
u 10:05

Vozač BMW-a zabio se u autobus koji je skretao natočiti gorivo na benzinskoj crpki

Darko Pepić (29) iz Mašića kod Gradiške poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći kada je BMW-om, slovenačkih oznaka, podletio pod autobus “Smiljić”, kojim je upravljao Zoran Partalo (42) iz Banje Luke.

Tragedija se dogodila kod benzinske crpke “Madžar”, svega nekoliko kilometara od Pepićeve kuće, gdje živi njegova supruga s dvoje male djece. Očevici tvrde da je, preksinoć oko 18 sati, do sudara došlo kada je autobus skretao na crpku, kako bi ulio gorivo, a pri tome je velikom brzinom naletio BMW. U autobusu se nalazilo desetak putnika koji su prošli bez ozljeda, kao i vozač Partalo.

- Vozač BMW-a pokušao je zakočiti, ali se nije uspio zaustaviti. Automobil je doslovice podletjelo pod prednji desni kraj autobusa! Bilo je strašno... Od siline udara oba vozila odbila su se prema crpki i zaustavili se pokraj točilice za plin. “Ne smijem ni da pomislim što bi se dogodilo da su u nju udarili”, priča svjedok. Nesretni Pepić je nakon udara još davao znakove života, ali je ubrzo podlegao.

- Čitavo tijelo mu je bilo polomljeno. Vatrogasci su morali sjeći lim da ga izvuku iz smrskanog vozila- ističu iz policije. Prijatelji navode da je Pepić bio vozač kamiona jedne tvrtke iz Slovenije. Zbog posla je većinu vremena provodio u inozemstvu, ali je gotovo svaki vikend dolazio kući kako bi provodio vrijeme sa suprugom i djecom, od koje je jedno u dobi od svega šest mjeseci.

- Bio je iskusan vozač, koji je do sada prešao na stotine tisuća kilometara. Ovaj vikend u Mašiće je došao zbog sahrane bake njegove supruge. Prije nesreće je bio u gradu, a potom je krenuo kući na večeru. Potom se planirao vratiti u Sloveniju - pričaju Pepićevi poznanici, navodeći da je i njegova majka prije desetak godina poginula u prometnoj nesreći na putu Klašnice - Banja Luka.

Inače, svega tri sata kasnije, na cesti Prijedor - Oštra Luka došlo je do još jedne kobne prometne nesreće u kojoj je poginuo Dušan Mršić (45) iz Prijedora, koji je sletio u golfu u mjestu Tukovi. Išao je prema Oštroj Luci, izgubio kontrolu nad automobilom i silovito udario u ogradu pokraj ceste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije