PROMETNA NESREĆA

Vozio drogiran te ozlijedio čak sedam pješaka

pjesaci
Sarajevo-X.com
09.01.2011.
u 12:18

U ovoj nesvakidašnjoj prometnoj nesreći petero je zadobilo lakše, a dvoje teže ozljede

Na Marijin Dvoru vozač automobila polo oborio je i ozlijedio čak sedmero pješaka na pješačkom prijelazu i nogostupu. Dobra vijest je da su uhićeni i vozač i suvozač iz pola. Kako je priopćeno iz MUP-a SŽ-a, policajci za prometne istrage, nakon obavljenog očevida, procijenili su da ih je potrebno privesti, a od obojice je uzeta krv i poslana na analizu. Sumnje da su bili pod utjecajem alkohola ili neke vrste droge pokazale su se opravdanim, jer, po riječima glasnogovornika policije Sarajevske županije Irfana Nefića, rezultati testiranja bili su pozitivni.

"Od vozača i suvozača uzeti su uzorci krvi i urina radi testiranja na alkohol i drogu. Prema nalazima iz Klinike za Urgentnu medicinu (KUM) Koševo, kod obojice su rezultati pretraga urina bili pozitivni na drogu. Ovo je slučaj teškog ugrožavanja sigurnosti u prometu i mi ćemo postupiti po nalogu Tužiteljstva”, istaknuo je glasnogovornik Nefić

Tijekom noći su zadržani u policijskim prostorijama i od njih su uzete izjave, a sljedeće jutro pušteni su kući. Šef ureda ravnatelja sarajevske policije Dragan Mioković kazao je kako će policija daljnje korake poduzeti po nalogu Županijskog tužiteljstva. Obje osobe iz pola su mlade, vozač M. A. ima 23 godine, a suvozač je godinu dana mlađi. U ovoj prometnoj nesreći ozlijeđeno je čak sedmero osoba, od kojih je petero zadobilo lakše ozljede, dok su dvije pješakinje teže ozlijeđene.

Aldijana Džaferović (31) je zadobila prijelom desne potkoljenice te je smještena na Odjel za ortopediju bolnice Koševo. Jozefa Šutalo (48) i Lana Šutalo (15) zadobile su lakše kontuzije glave, te su nakon pružene pomoći obje puštene na kućno liječenje. Preostalih četvero ozlijeđenih je prebačeno u Opću bolnicu gdje je kazano da su tri osobe lakše ozlijeđene, a jedna teže, te da je u tom slučaju u pitanju prijelom skočnog zgloba. Istraga o ovome događaju i dalje je u tijeku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?