TRAGEDIJA

Vraćajući se s posla, ‘okašom’ sletio u kanal

capljina
Frano Matić
14.11.2010.
u 10:56

Za nesretnog Vegu je očito kobno bilo prevrtanje na krov pri čemu je i zadobio teške ozljede glave

Povratak s posla bio je koban za pedesetjednogodišnjeg Valu Vegu iz Gabele koji je smtrno stradao u prometnoj nesreći baš u njegovoj Gabeli.

Prevrnuo se na krov

Vraćajući se s posla iz Hrvatskih željeznica, Vale je upravljao mercedesom 200(reg. oznaka DU-405-EI) te je u blizini stadiona u Gabeli u jednom trenutku sletio s ceste pa je vozilo završilo u kanalu prevrnuto na krov.

U tom izlijetanju Vale je zadobio teške ozljede glave te je odmah vozilom Hitne pomoći prevezen u Dom zdravlja, a onda dalje i do mostarske bolnice.

Nažalost, Vale je po dolasku u Mostar već bio mrtav. Ova prometna nesreća jučer je Gabelu zavila u crno jer mnogi nisu mogli vjerovati da je stradao njihov Vale. Policija još istražuje uzroke ove prometne nesreće, a na mjestu nesreće ne mogu se vidjeti tragovi kočenja na samoj prometnici nego ih ima samo na blatnjavom dijelu uz cestu Metković - Gabela. Ispred Vale vozio se njegov kolega koji je vidio kako se mercedes zanosi i slijeće s prometnice te se zabija u obližnji odvodni kanal.

Neće biti obdukcije

Kolega i drugi vozači ubrzo su priskočili u pomoć i izvukli Valu iz mercedesa “okaša”, ali ipak na kraju nažalost nije preživio.

Očevid su po ovlasti dežurne županijske tužiteljice obavili pripadnici Policijske uprave Čapljina, a kako doznajemo, neće biti obdukcije tijela smrtno stradalog Vege.

To nije tražila ni obitelj smrtno stradalog koji je u trenutku nesreće bio sam u vozilu na kojem su vidljivi tragovi krvi.

Sam izgled slupanog mercedesa mnogima koji su ga vidjeli je oduzimao dah, a za nesretnog Vegu je očito kobno bilo prevrtanje automobila na krov pri čemu je i zadobio teške ozljede glave.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije