nesreća u sarajevu

Vratara zalutali metak pogodio u glavu, a mislio da je vratnica!

zalutali metak (1)
18.06.2013.
u 14:25

Policija došla do informacije da je istog dana u Ulici Ragiba Džinde, u gornjem dijelu naselja Boljakov Potok, bila svadba te da se upotrebljavalo vatreno oružje, odnosno da su uzvanici pucali u zrak

Duško Krtolica, 51-godišnjak iz Sarajeva, teško je ozlijeđen kada ga je u sumrak u subotu na nogometnom turniru “Safet Zajko” u sarajevskom naselju Boljakov Potok zalutali metak, po svemu sudeći, ispaljen na obližnjoj svadbi, pogodio ravno u glavu. Iz KCUS-a nam je potvrđeno da je, po prijmu u bolnicu operiran, a potom smješten na intenzivnu njegu Klinike za neurokirurgiju. Kako nam je potvrdila bolnička glasnogovornica Biljana Jandrić, u nedjelju je njegovo stanje bilo stabilno i trenutačno se, nakon liječničkoga zahvata, nalazi na Odjelu intenzivne njege.

Veteranska ekipa

Krtolica je, kako neslužbeno doznajemo, bio vratar veteranske ekipe Buča Potok. Tijekom zagrijavanja, prije meča, udario je glavom o vratnicu te mu je dežurna medicinska ekipa, koja je bila na turniru, previla krvavu glavu. Ispaljeni hitac, odnosno umalo kobni pucanj, nitko od sudionika turnira, a ni gledatelja, kojih je, prema riječima naših sugovornika, bilo nekoliko stotina, nije čuo. – Nije osjetio da ga je nešto pogodilo, već je mislio da se ozlijedio udarcem glave u vratnicu. Branio je cijelu utakmicu i nije se žalio na bol. Međutim, kada se sve završilo, požalio se da mu ruka trne i da ga boli glava. Dvojica prijatelja odvezla su ga na KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, u kojem su napravili rendgenski snimak koji je pokazao da je pogođen metkom u glavu, ispričao nam je svjedok ovog događaja.

Našli čahure

Iz MUP-a je potvrđeno da su njihovi pripadnici, radeći na rasvjetljavanju ovog nesvakidašnjeg nemilog događaja, došli do informacije da je istog dana u Ulici Ragiba Džinde, u gornjem dijelu naselja Boljakov Potok, bila svadba te da je bilo upotrebe vatrenog oružja, odnosno da su uzvanici pucali u zrak. Izvršenim pregledom u toj ulici ispred kuće u vlasništvu A. Š. iz Sarajeva nađeno je 12 dvanaest pištoljskih čahura nepoznatog kalibra.

Osim da je obaviješten županijski tužitelj policijski glasnogovornik Irfan Nefić ističe da se još radi na rasvjetljavanju ovog incidenta te da su u tijeku provjere s obzirom na to da je u subotu bilo više svadbi. Naime, čahure nađene ispred kuće A. Š. tek će biti poslane na vještačenje kojim bi trebalo utvrditi je li neka od njih metak koji je pogodio Krtolicu ili je u pitanju neka druga svadba proslavljena umalo ubitačnim pucanjem u zrak.

>> Primio metak u čelo i preživio, izvukli mu ga kliještima

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?