rekonstrukcija vlade

Vučić: Strani premijeri će biti savjetnici Vlade Srbije

aleksandar vučić
Patrik Macek/PIXSELL
20.08.2013.
u 16:16

Kao jedno od novih kadrovskih rješenja za Vladu Srbije spominje se i ime Nebojše Rodića koji je do sada obnašao dužnost direktora BIA-e.

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić nastavlja sa ozbiljnom rekonstrukcijom Vlade Srbije. Ranije naznake da će u novu Vladu biti uključeni i brojni strani stručnjaci je sve realnija, a u prilog tome i idu i razni razgovori i pregovori sa svjetskim stručnjacima.

Vučić je novinarima u Srbiji rekao da je konačnu odluku o kadrovskim rješenjima u Vladi njegova stranka donijeti na sjednici Glavnog odbora koja se održava u nedjelju, ali nije želio da otkrije imena kandidata za nove ministre. Najavio je da će među savjetnicima ministara biti strani stručnjaci, čak i bivši premijeri razvijenih zemalja. Kao jedno od novih kadrovskih rješenja za Vladu Srbije spominje se i ime Nebojše Rodića koji je do sada obnašao dužnost direktora BIA-e. Rodić je inače osoba od povjerenja Aleksandra Vučića.

- Vrlo dobro je radio svoj posao. Tri puta je smanjen broj mjera koji je primjenjivan, a pokazana je dva puta veća efikasnost u provođenju postupka do kraja i donošenju rezultata. On je čovjek koji nijednog trenutka ništa nije zloupotrijebio i mislim da cijela Srbija može biti zadovoljna njegovom marljivošću, poštenjem i načinom na koji je obavljao posao - rekao je Vučić.

>>MUP i BIA ne znaju ništa o navodnom atentatu na Vučića

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?