Mostar

Vukovi “pojeli” plemiće i odnijeli cijeli plijen

Zrinjski
12.11.2012.
u 10:18

Odavno Zrinjski nije odigrao lošiju utakmicu pred svojom publikom

Odavno Zrinjski nije odigrao tako loše, inertno i ispod razine, kao što je jučer napravio pred svojom publikom protiv Olimpica. Plemići su bili potučeni do nogu sa 4:1 od Olimpica, koji je jednostavno bio svježiji i poletniji. U prvom dijelu nije bilo značajnijih prigoda. Olimpic je diktirao tempo, ali u tom razdoblju nije bio konkretan. U drugom dijelu je poveo Olimpic.

Kapić je šutirao gotovo iz mrtvog kuta, uhvatio na spavanju vratara Zrinjskog Hadžića te pogodio za vodstvo svoje momčadi. Nešto kasnije Zrinjski je primio novi pogodak, ovoga puta s bijele točke. Siguran strijelac najstrože kazne bio je Muharemović. Prethodno je Radeljić u svom kaznenom prostoru oborio protivničkog nogometaša, za što je dobio i drugi žuti karton, odnosno crveni. Zrinjski je s igračem manje imao nekoliko prigoda za smanjenje rezultata, ali dvojica Aničića, Igor i Marin, nisu u nekoliko navrata bili precizni.

Marin Aničić je u 77. minuti pogodio i gredu. Samo minutu kasnije Olimpic je izveo sjajnu akciju. Iz drugog se plana uključio Ivetić, koji je povukao loptu i proigrao Đelmića, a ovaj je rutinski pogodio za 3:0. Zrinjski je smanjio rezultat u 86. minuti. Nakon kratke kombinacije loptu je nabacio Čilić, a pred golom Olimpica bio je najviši Marin Aničić, koji je glavom pogodio za 1:3. Ipak, to nije bilo sve što se tiče pogodaka. U sudačkoj nadoknadi na ddavanje Muharemovića zabio je Škoro.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije