Na pola puta

Za jedno jutro tri automobila sletjela u zavoju

prometna
VL FOTO
20.04.2012.
u 09:56

Problematični zavoj umalo nije stajao života trojice vozača, od kojih se jedan autom prevrnuo na bok

Čak tri automobila su jučer ujutro sletjela s jednog zavoja u blizini svadbenog salona Bošnjak, na pola puta između Širokog Brijega i Mostara. Iz čista mira su vozači gubili nadzor nad upravljačima i puka je sreća da pri tome nije bilo ozlijeđenih. Dvojica su uletjela na livadu, dok se jedan prevrnuo na bok.

- Normalno sam vozio prema Mostaru, a u jednom trenutku su mi kotači jednostavno ‘zaplesali’ na cesti. Sreća u nesreći je da ja i suputnik nismo zadobili niti ogrebotine, ako i to da u kritičnom trenutku iz suprotnog smjera nitko nije naišao. Okretali smo se i prevrnuli, a vozilo je ostalo visjeti na rubu. Nismo mogli izići jer je prijetilo prevrtanje pa nam je jedan čovjek pomogao. Naime, sajlom je zakačio naše vozilo za svoje i ustabilio ga, kako bi mogli iskočiti kroz suvozačko staklo, kaže nam Boris, vozač poduzeća Star-sport, pokazujući na drugo vozilo na livadi, koje je samo pet minuta prije njega sletjelo s očito ‘masne’ i mokre ceste.

Slična iskustva su posljednjih dana imali još neki vozači, ali tom prigodom nije pričinjena veća materijalna šteta. Policajci su stavili prometne znakove opreza na početku i kraju ovoga opasnog zavoja, a očekuje se konačna intervencija radnika zaduženih za održavanje cesta u zapadnoj Hercegovini.

- Pod hitno treba nešto učiniti jer će netko na kraju nastradati- negodovali su oštećeni vozači.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije