Mostar

Za studente viših godina dostupno 260 mjesta po cijeni od 145 KM

Dom
21.06.2013.
u 09:41

Sadržaj su mnogobrojni i raznovrsni pa svatko može naći nešto za sebe

Studentski centar Mostar i ove je godine raspisao natječaj za prijem starijih studenata, odnosno studenata od 2. do 5. godine fakulteta, u dom na smještaj za akademsku 2013. /2014. godinu. Kapacitet se nije mijenjao, pa su tako i ove godine na raspolaganju mjesta za 260 studenata. Prijave s potpunom, natječajem propisanom dokumentacijom, potrebno je dostaviti od 1. do 15. srpnja u ured sektora za smještaj u Studentskom centru Mostar. Natječaj se može pronaći na oglasnoj ploči Studentskog centra i oglasnim pločama fakulteta te na studentskom portalu Pogled.ba

“Kriteriji za natječaj su ostali isti, nema nikakve razlike. Ono što treba naglasiti je da se cijene neće mijenjati iako se gospodarska situacija mijenja. Cijena smještaja je145 maraka po jednom studentu. Mi se nadamo da će županije s kojima pregovaramo cijelu ovu godinu do početka nove akademske godine izmirit sva dugovanja, tako da ćemo moći normalno krenuti s novom akademskom godinom, jer su neka već izmirena”, kazala nam je glasnogovornica SC-a Mostar Anita Glibić. Što se tiče brucoša, odnosno studenata koji tek upisuju fakultet i počinju s predavanjima nešto kasnije, za njih će natječaj biti raspisan od 1. do 15. rujna te će na raspolaganju imati 120 mjesta. U cijenu od 145 maraka ubrajaju se doručak, ručak i večer, 24 sata dnevno topla voda, grijanje, a od sadržaja fitness club, caffe bar, portal Pogled.ba, studentska sportska udruga i mnoge druge. Također, svi studenti koji se prijave, a ujedno su i sportaši bilo na amaterskoj ili poluprofesionalnoj razini to mogu napomenuti prilikom natječaja, što će im donijeti dodatne bodove. Glasnogovornica Glibić se osvrnula i na solarne kolektore i kazala da su i dalje u funkciji, da su prezadovoljni njihovim radom pa se investicija pokazala maksimalno isplativom. Već je poznato da je studentski dom u Mostaru na glasu kao jedan od najboljih državnih domova u državi i šire pa tako nema sumnje da će i ove godine studenti stajati u redu za useljenje u Studentski centar Mostar.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?