NEĆE PODIZATI CIJENE

Za utakmicu Hajduk - Barcelona ostalo je još 10.000 ulaznica

\'hajduk2_ozm_spo_090711\'
Ozren Maršić
10.07.2011.
u 12:27

Više od 18 tisuća ulaznica otišlo je u pojedinačnoj prodaji, a Hajduk je još prodao čak 4300 pretplata za sljedeću sezonu.

Kako se približava 23. srpnja i Hajdukov dvoboj protiv Barcelone, tako se i zahuktava mašinerija za tu utakmicu. U ponedjeljak će Poljud predstaviti program događanja uz utakmicu, a predstavit će i posebnu robnu marku vezanu za utakmicu s Barcelonom. Dva tjedna uoči početka dvoboja ostalo je još samo desetak tisuća ulaznica. Hajduk je u prodaju pustio 33.500 ulaznica. Više od 18.000 karata otišlo je u pojedinačnoj prodaji, a prodano je čak 4300 pretplata, što je klupski rekord. Naime, taj paket s godišnjom pretplatom koja uključuje i Barcelonu i 3. pretkolo Europske lige bio je iznimno povoljan.

– Prošle sezone imali smo 2800 pretplatnika – kaže Hajdukov glasnogovornik Ante Bilić.

U klubu su toliko zadovoljni prodajom ulaznica da su odlučili ne podizati cijene. Naime, od 12. srpnja ulaznice su trebale biti skuplje, tako da su one od 850 kuna trebale stajati 1050 kuna, ali Hajduk je odustao od te ideje. Tako će se samo na dan utakmice ulaznice prodavati po višim cijenama, ali u Poljudu vjeruju da će do tada rasprodati stadion.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije