Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
69 16°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • cinbenik:

    Pa revizije se vrse u citavoj Federaciji,a ne samo u Sirokom i Hercegovini.Svaki istinski branitelj se netreba bojati nikakve revizije,pa tako ni ove.Treba izvrsiti temeljitu reviziju branitelja,a mozda i objaviti spiskove,sto je tabu tema i u HR.Zasto i kome to ... prikaži još! smeta,dali je i tu upletena politika,dali ima nelegalnih branitelja.......to mogu utvrditi samo revizije koje su vrsene i prije ali nisu dale rezultate i pored stvarne istine sto ukazuje na politiku kao krivca i dok je ona jaka ona stiti lazne branitelje i stradalnike kojih sigurno ima.Ako netko bude skidao istinske stradalnike dabogda mu ruka otpala,a lazne neka skida uz debelu provjeru i bez gresaka jer je opasno skinuti istinske branitelje.

  • ranjenik:

    da su to revizije po nekim ljudskim pravilima nebi bilo nikakvih problema međutim ovdje se revizije vrše na osnovu nacionalne pripadnosti znači samo se reviziraju pripadnici HVO-a a ne i pripadnici armije bih koji su zaštićeni svojom nacionalnošću jer ovo ... prikaži još!vo je \"njihova država\" kako oni govore

  • cinbenik:

    Poznato je da svi pripadnici HVOa nisu isto trtirani.Recimo za vrijeme rata nisu dobijali ista mjesecna primanja,a nisu svi ni imali isti vremenski period intezivnog rata.Najvise su dobili oni koji su imali najmanje vremenom ratnih sukoba,a neki uopce nisu ni ... prikaži još! dobijali place,a sve su dolazile iz HR.Tako isto i poslije rata najvise stradalih tamo gdje je najmanje bilo rata,pa kada se uvidjelo da su pretjerali probano je sa revizijama,ali ponovo je politika odradila i kaznjeni su oni koji nezasluzuju.Stoga su Hrvati trebali sami sada napraviti reviziju i poredjenja stradalnika HVOa,ali nemogu zato sto svi putevi vode u svetu HDZe regiju gdje se i pojavljuje njavise sumnje,e onda se dize na nivo ugrozenih Hrvata,a tamo su najmanje ugrozeni.Napadali su i na Mesica kada je rekao da sami upecaju ribu i mrznja traje i danas,ali su smanjena davanja iz HR svetoj zemlji.