ČUVAR IZGUBIO

Zatvorski čuvar kladio se s Kalinićem tko je jači

'24.08.2010., Opcinski sud, Ilica 207, Zagreb - Sretko Kalinic (36), zvan Zver, doveden je iz zatvora u Remetincu u 9.30 sati na Opcinski kazneni sud u Zagrebu uz ne tako jake mjere osiguranja kako bi
'Goran Stanzl/PIXSELL'
04.10.2011.
u 08:31

Nastavak suđenja za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića očekuje se 17. listopada.

Pripadnik zemunskog klana Sretko Kalinić, koji se nalazi u pritvoru Specijalnog suda u Beogradu zbog suđenja za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića, ovih je dana izazvao zatvorskog čuvara na "dvoboj" tko će napraviti više zgibova, odnosno podizanja trupa na šipki, javlja Press.

Kalinić koji je u zatvoru poznatiji pod nadimkom Zver izazvao je čuvara prilikom svakodnevne šetnje u dvorištu, a čuvar je pristao na okladu. Osim što je izgubio okladu, čuvar je i udaljen s radnog mjesta zbog vježbanja i klađenja sa zatvorenikom. Kalinić je prošao bez opomene i bilo kakvih sankcija.

On je jedan od najstrože čuvanih zatvorenika u Beogradu, a prilikom svake šetnje samo na njega paze dvojica čuvara koji ga uvijek imaju pod nadzorom.

Sretko Kalinić čeka nastavak suđenja za ubojstvo srpskog premijera Zorana Đinđića koje bi se trebalo održati 17. listopada. On je izjavio da nije kriv i da je premijera ubio Zvezdan Jovanović. Suđenje za umiješanost u likvidaciju čeka i Miloš Simović.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije