Kina

Žena koja je pozvala spasioce majka je bebe iz kanalizacije

beba iz kanalizacije
Foto: Reuters/ PIXSELL
1/4
29.05.2013.
u 08:20

Pronašli su majku kineskog novorođenčeta koje je prošlog tjedna spašeno iz kanalizacijske cijevi

Pronađena je majka kineskog novorođenčeta koje je prošlog tjedna spašeno iz kanalizacijske cijevi. Riječ je o 22-godišnjoj ženi koja je obavijestila spasilačke službe o bebi zarobljenoj u kanalizacijskoj cijevi, no iako je bila nazočna cijelo vrijeme tijekom spašavanja, nije rekla ni riječ, prenosi AP.

Žena, čije ime nije otkriveno, priznala je policiji istinu nekoliko dana poslije, nakon što je morala na liječnički pregled i nakon što su u njenoj unajmljenoj sobi pronađene igračke i krvavi toaletni papir.

Vatrogasci su pozvani u subotu u stambenu zgradu u grad Jinhua u pokrajini Zhejiang kako bi izvukli bebu zarobljenu u kanalizacijskoj cijevi u obliku slova L ispod zahodskog čučavca koji se nalazio u dijelu zgrade s javnim zahodima. Žena, stanarka u zgradi, rekla je policiji da si nije mogla priuštiti pobačaj i potajno je rodila dijete u zahodu. Rekla je da je novorođenče kliznulo u kanalizaciju i da je alarmirala stanodavca nakon što ga sama nije uspjela izvući.

U Kini su neželjene trudnoće u porastu zbog nedostatka seksualne edukacije. Mladi muškarci i žene često se upuštaju u spolne odnose bez zaštite, pobačaji su sve češći, a postali su i široko dostupni.

Dječak, težak 2,8 kilograma, imao je nizak broj otkucaja srca i manje ogrebotine na glavi i nogama, ali nije teže ozlijeđen. Kada su ga spasili, još je bio omotan posteljicom.

>>Spasili bebu iz kanalizacijske cijevi u Kini

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije