Samoubojstvo

Žena se ubila skočivši sa 3. kata Doma umirovljenika

Dom
01.08.2012.
u 09:08

Liječnici Hitne pomoći mogli su samo konstatirati smrt nesretne žene

Da je broj samoubojstava u BiH u porastu, potvrđuje i slučaj šezdesetjednogodišnje žene inicijala B.M. , koja je u ponedjeljak oko 17 sati i 50 minuta počinila samoubojstvo skočivši s trećeg kata zgrade Doma umirovljenika Green u ilidžanskom naselju Hrasnica.

Motivi nejasni

Motivi ovog tragičnog događaja još uvijek nisu rasvijetljeni. Liječnici Hitne pomoći samo su na mjestu događaja konstatirali njezinu smrt, a očevid su obavili pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije. Glasnogovornik MUP-a Sarajevske županije Irfan Nefić je kazao: - Mi možemo samo potvrditi da je u ovom slučaju riječ o samoubojstvu, ostalo ne možemo komentirati. U principu mi nikada ne komentiramo slučajeve koji su vezani uz samoubojstva, silovanja ili neke druge bludne radnje - kazao je Nefić. Ni u domu Green nisu bili rječiti, ali su bili susretljivi kada je u pitanju ovaj slučaj. Riječ je o privatnom domu za smještaj umirovljenika, čiji je osnivač i vlasnik Fadil Budnjo, diplomirani inženjer koji se bavi i poslovima konzaltinga.

Psihički problemi?

Zbog poslova na terenu Budnjo je bio nedostupan, iz doma su nam potvrdili da je B.M. živjela u domu i da je imala psihičkih problema koji su vjerojatno uzrokovali njezinu smrt. Kapacitet mjesta smještaja predviđen je za 150 osoba, pokretnih, polupokretnih i nepokretnih. Riječ je o jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama apartmanskog tipa. Cijena smještaja u ovom domu nešto je jeftinija u odnosu na neke druge privatne domove, ali sigurno je kako malo umirovljenika može priuštiti ovakav način življenja. Stoga je od samog početka bio isključen socijalni moment kao povod za samoubojstvo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije