Pismo iz zatvora

Ženi koju je unakazio poručio: "U devet godina ja te nisam udario..."

Mario Majk Mažuran (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
23.05.2011.
u 07:00

Iz ćelije Marija Majka Mažurana na nepoznat je način izišlo pismo u kojem nevjenčanu suprugu, koju je ozlijedio, moli za oprost

“Molim te za oprost, očajan sam što sam ti to napravio jer sam ugrozio onaj sav trud koji smo uložili i ti i ja da postigneš to... U devet godina ja te nisam udario, a što sam ti sve omogućio i pružio, ja uopće ne kažem da ti to nisi zaslužila, kao što si i navela na sudu, da si bila dobra žena i prijateljica i ja to priznajem, ali što ti je trebalo laganje da me uništiš kad si vidjela kako su me dočekali na nož i novine i svi... Ali neka ispaštam, pakao je, ali sam to zaslužio kad sam išao tako nešto napraviti”, samo su neke od rečenica iz pisma na četiri rukom ispisane stranice koje je prije otprilike mjesec dana na zasad nepoznat način izašlo iz riječkog zatvora, iz ćelije Marija Mažurana Majka.

Majku, 68-godišnjaku, u postupku zatvorenom za javnost sudi se zbog dviju otmica i teškog ozljeđivanja koje je prouzročilo trajnu unakaženost lica izvanbračne žene, 40 godina mlađe, s kojom ima dijete. U jednom dijelu pisma Majk je i zaprijetio majci svoga djeteta.

Opširnije o pismu i prijetnjama riječkog "kralja asfalta" i "šanera starog kova" pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije