Nogomet

Zolotiću slomljena noga, sijevali crveni kartoni na Grbavici

Utakmica
Stojan Lasić
11.04.2013.
u 09:58

Kod Zrinjskog je u zapisniku bilo 10 igrača mlađih od 21 godine

Zrinjski je iznenadio Željezniča uzevši mu bod na Grbavici (0:0), te je na taj način učinio prvenstvo još zanimljivijim.

Za Željezničar su susret počeli: Antolović, Bogičević, Zolotić (od 70. E. Čolić), Adilović, Stanić, Selimović (od 83. Tomić), B. Čolić, Vasilić, Jamak, Hasanović, Urdinov (od 61. Hodžić), dok je kod Zrinjskog istrčala pomlađena postava: Vasilj, Lisica, Graovac, Radeljić, Brlenić od 73. Aničić), Crnov, Miličević, Stojkić, Čilić (od 74. Arežina), Muminović, Poredski (od 83. Poredski).

Karačić iznenadio Osima

Trener Branko Karačić najavio je pomlađeni sastav Zrinjskog na Grbavici, ali je iznenadio sve s početnom postavom, ali i činjenicom kako je u zapisniku momčadi bilo čak 10 nogometaša mlađih od 21 godine! Vjerojatno je s takvim izborom taktike bio iznenađen i domaći strateg Amar Osim. Takav sastav Zrinjskog u najmanju ruku nije bio slabiji od Željezničara. Aktualni prvak i lider na ljestvici za prvih 45 minuta stvorio je jednu pravu prigodu i to onu u 32. minuti susreta, kada je Stanić šutirao preko gola.

Stravičan prizor

Zrinjski u prvom dijelu nije briljirao u igri prema naprijed, tek je jednom stidljivo zaprijetio Miličević. Nastavak je obilježila teška ozljeda igrača Željezničara Nermina Zolotića. Nakon jednog duela s Miličevićem, Zolotić je ostao na podu s bolnom grimasom, a prizor je bio stravičan. Na mjestu se moglo pretpostaviti kako se radi o prijelomu noge. Crveni karton za domaće dobio je Jamak, koji je prema mišljenju suca simulirao u kaznenom prostoru gostiju. Već je imao jedan žuti pa je drugi značio isključenje. Do kraja je Željo sve bacio i napad i imao nekoliko dobrih prigoda, ali nije uspio zabiti. Izravan crveni karton je u sudačkoj nadoknadi dobio Vasilić, zbog starta na Bekiću kao zadnji igrač obrane.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije