USPJEH

Zrinjski najuspješniji klub iz BiH u prošloj sezoni,

zrinjski
Stojan Lasić
13.01.2011.
u 08:53

Bh. premijerligaš nalazi se na diobi 309. mjesta, koje dijeli s Crvenom zvezdom. Zrinjski je inače osvojio 71 bod po parametrima ovog instituta

Prema Institutu za nogometnu povijest i statistiku, jedini bh. nogometni klub među 350 iz cijeloga svijeta je mostarski Zrinjski. Bh. premijerligaš nalazi se na diobi 309. mjesta, koje dijeli s beogradskom Crvenom zvezdom. Zrinjski je, inače, osvojio 71 bod po parametrima spomenutog instituta. Spomenuta ljestvica objavljena je za razdoblje između 1. siječnja i 31. prosinca prošle godine.

Dva treninga dnevno

Inače, nogometaši Zrinjskog uobičajeno prolaze pripreme u Mostaru. Trenira se po dva puta dnevno, u zadnje vrijeme, kako bi se sačuvao travnjak pod Bijelim brijegom, koristi se teren u Rodoču. Izgledalo je da će s klubom suradnju završiti napadač Mate Dragičević.

- Već dva dana ga nema s nama na treningu. Izgleda kako on rješava svoj status s klubom. U slučaju da on raskine ugovor, tada ne bi išli bezglavo u potragu za novin napadačem – kazao nam je trener Zrinjskog Slaven Musa.

Mostarski strateg u momčadi na raspolaganju ima četiri igrača koji bi mogli konkurirati na napadačkim pozicijama.

Još tragaju za napadačem


- Selimović sa svojom brzinom u vrhu napada može donijeti novinu našem sustavu igre, jer on bi mogao igrati u paru s Lendrićem, jer su različiti tipovi napadača. Tu imamo i mlade igrače kakvi su naš junior Barišić i Salković koji je došao iz Čapljine. Oni za sada pokazuju dobar rad na treninzima, imat ćemo i dosta prijateljskih utakmica, pa na njima ostaje da se nametnu.

Eventualno bi doveli novog napadača ako bi se na tržištu pojavila stvarna kvaliteta, napadač koji bi bio kvalitetniji od napadača kojih mi imamo na raspolaganju – zaključio je Musa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?