Neobjašnjena smrt

Zviždač koji je srušio News of the World pronađen mrtav

news of the world (1)
AFP/PIXSELL
19.07.2011.
u 07:58

Sean Hoare prozvao je Andyja Coulsona za udruživanje zbog ilegalnih aktivnosti te izjavio kako je Coulson znao na koji način njegovi zaposlenici dolaze do informacija

Sean Hoare (47), bivši novinar tabloida News of the World, pronađen je mrtav u svome stanu u Watfordu, javlja Guardian. Hore je zviždač koji je prozvao svog nekadašnjeg urednika Andyja Coulsona za udruživanje zbog ilegalnih aktivnosti te izjavio kako je Coulson znao kako njegovi zaposlenici hakiraju telefone da bi došli do informacija. Inače, s Coulsonom je radio i u Sunu, a iz obiju novina otpušten je zbog problema s alkoholom i drogama. Policija nije htjela potvrditi identitet mrtvog muškarca.

U izvješću je pisalo samo kako su u ponedjeljak u 10.40 sati pozvani u ulicu Langley Road u Watfordu zbog zabrinutosti za dobrobit muškarca koji tamo stanuje. Policija i liječnik hitne pomoći pronašli su tijelo muškarca kojega je liječnik proglasio mrtvim na mjestu događaja. – Muškarčevu smrt zasad smatramo neobjašnjenom, ali još uvijek ne i sumnjivom. Policijska je istraga u tijeku – izjavili su u policiji.

Sumnjivo je pak to što su policijski forenzičari na mjesto događaja došli mnogo kasnije. Na mjestu događaja nekoliko sati nije bilo nikoga, a nakon što su mediji objavili kako je Hore mrtav pred njegov dom ponovno je došla policija s forenzičarima.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?