Intervju

Ako se ne postigne dogovor, svi ćemo biti bez plaća

Mišetić
21.12.2012.
u 11:05

Mišetić ističe kako će HDZ BiH u Ljubuškom nastojati voditi kao i njegov prethodnik

Ante Mišetić je novoizabrani predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH u Ljubuškom, a već dvije godine obnaša dužnost predsjednika Skupštine ZHŽ-a. U intervjuu za Večernji list govori o svojim planovima po pitanju vođenja stranke u Ljubuškom, ali i o financijskoj situaciji u kojoj se našla ova ZH županija.

Prije nekoliko dana ste izabrani za predsjednika OO HDZ-a BiH u Ljubuškom. Što planirate napraviti u svom mandatu?


Što se tiče samog izbora na mjesto predsjednika OO HDZ-a BiH Ljubuški, dosadašnji predsjednik i načelnik općine Ljubuški Nevenko Barbarić je izrazio želju i tražio je svoje razrješenje s mjesta predsjednika da bi u punom kapacitetu preuzeo ulogu načelnika općine jer godine koje slijede će za općinu Ljubuški biti od velikog značaja i sam načelnik je svjestan toga te želi što bolje odraditi svoj načelnički mandat. Budućnost HDZ-a BiH OO Ljubuški, ova stranka u Ljubuškom je izgradila prepoznatljivost i povjerenje u žiteljima općine. Iz godine u godinu pokazivamo da smo najjača stranka općine i nadam se da će tako ostati i u budućnosti.

Posljednjih dana sindikati su se digli zbog mjera štednje koje se pokušavaju uvesti u ovoj županiji. Kakvo je financijsko stanje u ZHŽ-u?

Nemamo mi potrebe lagati nikome ništa, županija je u jako teškoj situaciji. Što se tiče sindikata, smatram da su sindikat i Vlada partneri u ovom svemu. Vlada ima apsolutno povjerenje parlamentarne većine i apsolutno stojim iza svih mjera koje su predložili. Još jednom apeliram i na Vladu i na sindikate da će morati postići dogovor između sebe, da štrajkovi nisu način.

Ostatak intervjua pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?