SAJAM VJENČANJA

Ana Rucner prošetala u vjenčanici pa zapjevala!

Vjenčanja
18.03.2013.
u 10:14

Humanitarna 
akcija održana je u Mepas Mallu za pomoć Odjelu ginekologije i porodništva

Kao gosti humanitarne modne revije za Odjel ginekologije i porodništva, što je održana u okviru programa na 3. sajmu vjenčanja na 5. katu mostarskog prodajnog centra Mepas Mall, pojavili su se Ana Rucner, Anica Kovač, Ivan Mikulić i Emerik Gudelj, a pistom su prošetale i voditeljice programa Snježana Delić i Mirela Bunoza Šarac. U ime Odjela KB-a zahvalio se dr. Darko Knezović.

Poznati na reviji

Violončelistica Ana Rucner najprije se pojavila u vjenčanici Bakus Sposa, a potom je – zapjevala. Ana je oduševila svojom prepoznatljivom instrumentalnom izvedbom, a još više vokalnom interpretacijom pjesme “What a feeling”. - Veoma mi je drago da vam se ovo dopalo i da mogu podržati ovu humanitarnu akciju – rekla je šarmantna Ana. Ivan Mikulić prošetao je pistom u Cesar’s odijelu i izmamio pljesak pjesmom “Pustite me da je volim”, a Emerik Gudelj nasmijao je publiku svojom duhovitošću. Na pitanje voditeljice je li istina da će svoje četvrto dijete poroditi u Mostaru, Anica Kovač, koja je bila i inspicijentica ove humanitarne revije, kazala je:

- Još nisam trudna, ali u svakom slučaju vrlo je važno da žene rađaju u Mostaru pa treba pomoći Kliničkoj bolnici. Pomogla sam Deani Leko i Dijani Pavković, organizatoricama Sajma vjenčanja u Mepas Mallu. Čini se da ja bez Mepas Malla i Mostara jednostavno ne mogu!

Vjenčanice Bakus Sposa, nove modele modnih brendova Marela, Aldo, Cesar,s te Angel’s Fashion i Di Caprio (Varteks) prezentirala su poznata imena iz svijeta modelinga, kao što su Tina Katanić i Voljen Gubeljić. Pljesak su zaslužile i djevojke iz Hercegovine – Tea Zadro, Petra Dukić, Ivana Kožul, Tihana Nuić, Jelena Vukanović i Marijana Proleta. Kod štanda vjenčanica La perla susreli smo Sandru Zadro, magistricu ekonomije i fotomodel, zaštitno lice ovogodišnjeg Sajma vjenčanja.

Nagradna igra’Budi mlada’

-Hercegovina jednostavno treba Sajam vjenčanja, kako bi se na jednom mjestu prezentirali novi trendovi kad su vjenčanja i svadbene svečanosti u pitanju – kazala je lijepa i uspješna zagrebačka Širokobriježanka Sandra Zadro. U nagradnoj igri ‘Budi mlada Mepas Mall’ najviše lajkova imala je Marija Mikulić iz Mostara koja se udaje 9.8.2013. god. u svadbenom salonu Jabuka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije