Šveđanin bh. korijena otkrio detalje

Ibrin život je sve osim luksuz, Helena i sad pere posuđe i kuha: "U školi su samo moja djeca vozila bicikle"

03.05.2024.
u 12:54

Niti je Zlatan Ibramović ikada odbacio kontroverzu, niti je kontroverza htjela napustiti njega. Iako djeluje bahato i prepotentno život Šveđanina bh. korijena je potpuno druga priča. Ispričao je detalje i definitivno mnoge iznenadio

Nakon što je okačio kopačke o klin, Ibrahimović je našao novi posao u Milanu. Klubu za koji bio najviše vezan tijekom igarčkih dana i to na funkciju operativnog partnera.

"I dalje sam najbolji. Mogao sam nastaviti, ali samo odlučio prestati. Htio sam biti s djecom, da sam nastavio igrati ne bih mogao s njima raditi mnoge stvari."

Posebno je interesantan život Ibre sa dugogodišnjom partnericom Helenom. U vezi su duže od dva desetljeća te imaju dvojicu sinova, Maximiliana i Vincenta.

"Prihvatio sam da prestanem igrati, došao sam do točke kada sam rekao: 'U redu je, pusti to i započni novo poglavlje u svom životu'”, kazao je Ibrahimović te otkrio da u kući ima angažiranu samo čistatčicu.

"Moja mi žena uvijek govori 'sjeti se tko se brinuo za tebe prije nego što si ti brinuo o obitelji'. Odrekla se svoje karijere zbog mene. Pratila me u svemu što sam radio, sve mi je dala i sve je ostavila radi mene. Ona preuzima više odgovornosti za neke stvari, a za druge ja preuzimam više odgovornosti. Ljudi mogu misliti da smo obitelj koja živi luksuznim životom, ali ona pere posuđe i kuha. Jedina pomoć koju imamo je čistačica."

Također kada je u pitanju odgoj sinova, Maximiliana (2006.) i Vincenta (2008.), Ibrahimović ih je učinio poniznim i skromnim umjesto da im od početka omogući luksuz.

"Vodim djecu u školu, pokupim ih s treninga, kao u normalnoj obitelji. U cijeloj školi samo su moja djeca vozila bicikle. Ostale obitelji imale su dadilje koje su pratile i dolazile po djecu ili vozača. To nismo mi."

Nezaobilazna tema je bio i Mino Raiola, čuveni menadžer koji je preminuo prije dvije godine. Zlatana je to sve jako pogodilo.

"Kada je preminuo, to je bio težak udarac za mene. Puno sam plakao. I još nije gotovo jer mi se ponekad vraćaju sjećanja. Previše mi nedostaje."

"Svi koji poznaju mene i njega razumiju koliko smo bili bliski. Što bih mu rekao kad bi mu mogao poslati poruku? Nedostaješ mi", završio je Zlatan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije