DAILY MAIL

Arsenal će na ljeto pokušati dovesti Casillasa!?

'Real Madrid's goalkeeper Iker Casillas sits on the bench during their Spanish First Division soccer match against Malaga at La Rosaleda stadium in Malaga December 22, 2012. REUTERS/Marcelo del Pozo
Reuters
08.04.2013.
u 09:29

Daily Mail piše kako Iker proživljava najgore dane svoje velike karijere i to prvenstveno zbog odnosa s Joseom Mourinhom

Iker Casillas karijeru bi mogao nastaviti u Arenalu, piše engleski Daily Mail. Doduše, radi se o tabloidu koji inače svašta zna objaviti, ali s obzirom na situaciju koju vratar španjolske reprezentacije ima u Realu, takav rasplet ne bi bio iznenađujuć.

Casillas se početkom godine ozlijedio, na golu ga je zamijenio Diego Lopez i otada ne može ni "primirisati" vratnicama iako je već neko vrijeme spreman zaigrati.

Daily Mail piše kako Iker proživljava najgore dane svoje velike karijere i to prvenstveno zbog odnosa s Joseom Mourinhom. Tvrde da će, ukoliko on eventualno ostane u Realu, vratar sigurno napustiti Bernabeu.

Zanimljivo, i vratar Barce Victor Valdes želi otići, a nedavno je nahvalio engleski nogomet...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?